Logo da.boatexistence.com

Hvem har ikke eller havde ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har ikke eller havde ikke?
Hvem har ikke eller havde ikke?

Video: Hvem har ikke eller havde ikke?

Video: Hvem har ikke eller havde ikke?
Video: Hvem har tupé eller ikke? | Praktisk info med Jon Almaas | discovery+ Norge 2024, Kan
Anonim

Begge sætninger er grammatisk korrekte. Forskellen er, at havde ikke er er i datid, mens har ikke er i nutid. I sammenhæng er ikke have den grammatisk korrekte sætning. Havde det ikke ville give mening, da rækkefølgen af begivenheder burde bevares.

Hvor bruger vi ikke og havde ikke?

Haven't=nuværende perfekt eks: Jeg har ikke været i shoppen endnu. Havde ikke=forbi perfekt eks: Da hun kom hjem, havde jeg ikke været i butikken endnu.

Er det, jeg ikke har, eller har jeg ikke?

Wasn't able to do er en kontinuert fortid, og det betyder, at du ikke kunne gøre noget i tide. Har ikke været i stand til at gøre er fra nutid perfektum, og det betyder, at du ikke kunne gøre noget i fortiden, men du har stadig tid til at gøre det. Eksempel: Jeg var ikke i stand til at afslutte mine lektier i tide, så jeg blev straffet.

Hvordan bruger du havent?

Haven't refererer til fortiden indtil nu. Så hvis du ikke har gjort noget, har du ikke gjort det i en bestemt periode (dag, måned, nogensinde osv.). Henviste ikke til et bestemt tidspunkt, der allerede er gået.

Er den ikke grammatisk korrekt?

" Har haft" (og det er negativt 'har ikke haft') bruges, når 'have' fortsatte fra et stykke tid i fortiden indtil nu - 'tiden' view-point' er NU. "Jeg har ikke fået min morgenmad i dag." - Mellem begyndelsen af i dag og NU har jeg ikke fået morgenmad.

Anbefalede: