Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bliver garous hår orange?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bliver garous hår orange?
Hvorfor bliver garous hår orange?

Video: Hvorfor bliver garous hår orange?

Video: Hvorfor bliver garous hår orange?
Video: Ranking Miscellaneous Monster High Ghouls! 2024, Kan
Anonim

Den orange/røde, du henviser til, er bare blod. Der er sprunget et blodkar i hans øje, og han har blødt så meget, at det pletter hans hår Mere tydeligt vil du bemærke, at umiddelbart før afsløringen af hans røde hår og øje, som han stadig har hvidt hår, og tørrer derefter hurtigt sine hænder i håret.

Hvorfor blev Garous hår rødt?

Udseende. Garou er en ung mand med skarpe træk, gule øjne og langt sølvhår, der spidser opad i to store grene, hvilket giver en følelse af en ung ulv. Han har en slank muskuløs bygning. … Mens han kæmper mod Genos, bliver hans højre øje rødt og blodskudt, og hans hår bliver rødt, efter at han gnider sit eget blod ind i det.

Forvandles Garou til et monster?

One-Punch Man Chapter 113 bringer endelig Garou tilbage efter at have ladet sin skæbne være usikker i så lang tid, og nu han er et sandt monster. Afsløringen kommer tidligt i kapitlet.

Kan Garou slå Saitama?

Hvis han vælger monsterpillerne, vil han blive en rival, der er værdig til at konfrontere Saitamas magt. … Men Garou vil være et stort problem for Saitama. Han vil ikke være i stand til at besejre Garou med et enkelt slag Garou vil få mere skærmtid end andre modstandere af Saitama.

Hvor høj er Garou?

Denne FigZero 1/6 Garou er ca. 11,5 høj og fuldt artikuleret.

Anbefalede: