Logo da.boatexistence.com

Kan armbrøst penetrere pladepanser?

Indholdsfortegnelse:

Kan armbrøst penetrere pladepanser?
Kan armbrøst penetrere pladepanser?

Video: Kan armbrøst penetrere pladepanser?

Video: Kan armbrøst penetrere pladepanser?
Video: Micro Compound Armbrøst skydning Test Eksplosive pile, Assembly 2024, Kan
Anonim

Disse var et svar på pladepanser. … Selv på ekstremt tæt hold med kraftige krigsbuer, penetrerende pladepanser er næsten umuligt Meget kraftige armbrøster på meget tæt afstand kan gøre det, især mod rustninger af lav kvalitet, men selv så er oddsene til fordel for den pansrede mand.

Kan pile trænge igennem pladepanser?

Computeranalyse foretaget af Warszawa University of Technology i 2017 viste, at tunge bodkin-punktpile kunne trænge igennem datidens typiske pladepanser ved 225 meter (738 ft).

Kan en armbrøst gennembore et skjold?

Fuldt gennemtrænge et skjold er ret svært. En bodkinpil eller armbrøstbolt kan sætte en revne (ikke et hul, intet materiale forsvinder, og træet har en åre, så det er en revne) i skjoldet, som er lige så bredt som pilens skaft.

Kan sværd gå gennem pladepanser?

Kanterne kan stadig bruges mod mere let-pansrede modstandere: uanset hvor effektivt et sværd er mod former for rustning såsom brigandine og post, intet sværd, uanset hvor skarpt, kan skære direkte gennem pladepanser.

Kan en langbue gennemtrænge pladepanser?

Moderne tests og nutidige beretninger er derfor enige om, at vellavet pladepanser kunne beskytte mod langbuer … Clifford Rogers har argumenteret for, at selvom langbuer måske ikke har været i stand til at trænge igennem stålbrystplader ved Agincourt kunne de stadig trænge igennem den tyndere rustning på lemmerne.

Anbefalede: