Logo da.boatexistence.com

Skal du voks serveringen på en armbrøst?

Indholdsfortegnelse:

Skal du voks serveringen på en armbrøst?
Skal du voks serveringen på en armbrøst?

Video: Skal du voks serveringen på en armbrøst?

Video: Skal du voks serveringen på en armbrøst?
Video: Возведение новых перегородок в квартире. Переделка хрущевки от А до Я. #3 2024, Kan
Anonim

BRUG ALDRIG STRENGVOKS I CENTRET SERVERING. For at sikre sikker og kontinuerlig topydelse kræver din armbrøst minimal smøring. For at reducere friktionen og øge pilens hastighed foreslår vi brugen af vores "Rail Lubricant ".

Hvad er serveringen på en armbrøst?

Snoren, der tjener på en armbrøst, er viklet tæt omkring-strengen og er cirka 4 tommer lang. Dens formål er at beskytte strengen mod pilens fastholdelseskløer, som holder strengen i spændt position. Serveringen kontakter og kører også på armbrøstens skinne, når buen er affyret.

Kan du bruge bivoks på en buestreng?

For at vokse din buestreng skal du bruge: Buestreng. Strengevoks: syntetisk voks er ideelle, men traditionelle bueskytter kan foretrække helt naturlig bivoks (og det dufter godt) Stofsnor, læder eller fleksibelt kort.

Hvad betyder tørskydning med en bue?

Udtrykket "tør-ild" betyder ikke en brand, der er udløst under tørre forhold, men det er bestemt en varm oplevelse og noget at undgå i bueskydning. Det betyder skydning af en bue uden en pil, der bankes på buestrengen. Det kan beskadige buen og skade bueskytten.

Skal du vokse din D-løkke?

Hvis du vokser dit løkkemateriale før du binder det, får det dine knuder til at HOLDE og hænge fast som en gal!! Ved at putte lidt voks på den fugter fiberen ligesom snoren!

Anbefalede: