Logo da.boatexistence.com

Hvad er signatur over trykt navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er signatur over trykt navn?
Hvad er signatur over trykt navn?

Video: Hvad er signatur over trykt navn?

Video: Hvad er signatur over trykt navn?
Video: Vi er ikke rigtig voksne, vi er ikke rigtig børn fra Bølle bob alle tiders helt 2024, Kan
Anonim

En signatur er ofte skrevet i kursiv, det er den enkeltes egen måde at skrive sit navn til ting som kontrakter, checks osv. … Et trykt navn er simpelthen navnet skrevet ud, så folk kan læs det (signaturer er måske ikke nemme at læse, så nogle gange vil folk bede om begge dele).

Står signaturen over det trykte navn?

Din håndskrevne underskrift (i tilfælde af et sendt brev) skal fremgå mellem det afsluttende og dit trykte navn Mellemrummet, hvor du vil underskrive, skal være fire linjer. I en e-mail kan din håndskrevne signatur indgå som en del af din elektroniske signatur, i hvilket tilfælde der ikke er behov for mellemrum.

Skal signaturen være før eller efter det trykte navn?

Din håndskrevne underskrift (i tilfælde af et sendt brev) skal fremgå mellem det afsluttende og dit trykte navn. Mellemrummet, hvor du vil underskrive, skal være fire linjer. I en e-mail kan din håndskrevne signatur indgå som en del af din elektroniske signatur, i hvilket tilfælde der ikke er behov for mellemrum.

Hvor skal jeg sætte min underskrift på et brev?

Signaturen skal begynde direkte over det første bogstav i signaturlinjen i mellemrummet mellem lukke- og signaturlinjen.

Når du skriver et brev, hvor bliver underskriften af?

I slutningen af brevet, placer din signatur til højre på siden. Glem ikke at give eventuelle relæoplysninger, hvis det er nødvendigt. Når du skriver et brev med blokeret form, skal du indrykke hvert afsnit. Inkluder først dit navn, adresse, telefonnummer og dato.

Anbefalede: