Logo da.boatexistence.com

Kunne Marty Feldman se?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Marty Feldman se?
Kunne Marty Feldman se?

Video: Kunne Marty Feldman se?

Video: Kunne Marty Feldman se?
Video: Hilarious outtakes with Madeline Kahn and Marty Feldman in "Young Frankenstein" (1974) 2024, Kan
Anonim

Feldman led af sygdom i skjoldbruskkirtlen og udviklede Graves' oftalmopati, hvilket fik hans øjne til at stikke ud og blive forkert justeret. En barndomsskade, en bilulykke, en bådulykke og rekonstruktiv øjenkirurgi kan også have bidraget til hans udseende.

Var Marty Feldman i filmen High Anxiety?

Medvirkende: Gene Wilder, Madeline Kahn, Marty Feldman, et al.

Var Marty Feldman en del af Monty Python?

Hr. Feldman begyndte sin karriere i showbusiness som komedieskribent til britisk radio og fjernsyn. … Feldman slutter sig til de fremtidige Monty Python-medlemmer Graham Chapman og John Cleese som forfatter og performer i '' At Last, 1948 Show.

Hvad var der g alt med Marty feldmans øjne?

Husk Marty Feldman, der spillede tjeneren Igor i Mel Brooks' "Young Frankenstein?" Hans svulmende øjne var resultatet af et alvorligt tilfælde af Graves' sygdom, en form for hyperthyroidisme eller overaktiv skjoldbruskkirtel. Og ja, det er ikke let at lukke dine øjenlåg helt, hvis du har buggy-øjne.

Hvor meget røg Marty Feldman?

Ifølge Brooks, der arbejdede sammen med ham på Young Frankenstein og Silent Movie (1976), røg Feldman omkring en halv karton cigaretter (fire eller fem pakker) om dagen som samt drak rigelige mængder sort kaffe (garvesyren i kaffe, som delvist kan neutraliseres af mælk, har i nogle undersøgelser vist sig at …

Anbefalede: