Logo da.boatexistence.com

Har pus i støvler killinger?

Indholdsfortegnelse:

Har pus i støvler killinger?
Har pus i støvler killinger?

Video: Har pus i støvler killinger?

Video: Har pus i støvler killinger?
Video: Tommy Lee Sparta - Hard Ears (Official Music Video) 2024, Marts
Anonim

The short fortæller en historie om Puss in Boots på en mission for at genvinde en prinsesses stjålne rubin fra den berygtede franske tyv The Whisperer. Modvilligt ledsaget af tre søde små killinger kaldet Three Diablos, må Puss tæmme dem, før de bringer missionen i fare.

Får Puss in Boots babyer?

Det afsløres imidlertid i Puss in Boots, at Puss er et forældreløst barn, selvom han måske har henvist til Imelda som sin mor og The Three Diablos som kuldet af små brødre (selvom der er en pige).

Samles Puss og Kitty?

Denne side er dedikeret til parringen af Puss in Boots og Kitty Softpaws. I slutningen af filmen, efter at de kyssede, og blev et par.

Elsker Kitty Softpaws Puss in Boots?

Kitty Softpaws er Puss' kærlighedsinteresse, kæreste og kvindelige modstykke i DreamWorks-animationsfilmen Puss in Boots. Hun er stemt af Salma Hayek, og ligesom Puss taler hun med spansk accent.

Er Puss in Boots en kat?

Plot. Puss in Boots er en spansktalende antropomorf kat opkaldt efter hans par signaturstøvler. … De rider bønnestilken op i skyerne og går ind i kæmpens slot, hvor Humpty afslører for Puss, at kæmpen døde for længe siden.

Puss in Boots The Three Diablos

Puss in Boots The Three Diablos
Puss in Boots The Three Diablos
45 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: