Logo da.boatexistence.com

Er zacatecas en stat eller by?

Indholdsfortegnelse:

Er zacatecas en stat eller by?
Er zacatecas en stat eller by?

Video: Er zacatecas en stat eller by?

Video: Er zacatecas en stat eller by?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Zacatecas, estado (stat), det nordlige centrale Mexico. Det grænser op til staterne Coahuila mod nord, San Luis Potosí mod øst, Jalisco og Aguascalientes mod syd, og Nayarit og Durango mod vest. Dens hovedstad er byen Zacatecas.

Hvad er Zacatecas berømt for?

Zacatecas, der engang var et center for sølvminedrift, har fået et ry som et landbrugscenter kendt for sine korn og sukkerrør Det er også en stor producent af drikkevarer som rom, pulque og mescal. Med et stort universitet, travlt landbrug og robust handel er Zacatecas selvsikker og selvstændig.

Hvad kalder du en fra Zacatecas?

The Zacatecos (eller Zacatecas) er navnet på en indfødt gruppe, et af de folkeslag, som aztekerne kalder Chichimecas. De boede i det meste af det, der nu er staten Zacatecas og den nordøstlige del af Durango. De har mange direkte efterkommere, men de fleste af deres kultur og traditioner er forsvundet med tiden.

Hvilken mad er Zacatecas kendt for?

Når det kommer til mad, er Zacatecas mest kendt for sin asado de boda, en regional muldvarp med en orange smag, og dens birria de chivo (gedegryderet). Staten har også sit eget bud på klassisk mexicansk mad såsom enchiladas, gorditas og tortas.

Er Zacatecas by sikker?

Er Zacatecas sikkert? Zacatecas har generelt undgået narkovolden, der har påvirket andre dele af Mexico, hvilket gør det til en sikker destination at besøge. Det amerikanske udenrigsministeriums rejseadvarsler gælder generelt for den vestlige del af staten Zacatecas (syd for Highway 45 og vest for Highway 23) og ikke selve byen.

Anbefalede: