Logo da.boatexistence.com

Hvilken stat har de mest overskyede dage?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken stat har de mest overskyede dage?
Hvilken stat har de mest overskyede dage?

Video: Hvilken stat har de mest overskyede dage?

Video: Hvilken stat har de mest overskyede dage?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Days of Heavy Cloud Sydkysten af Alaska viser vejen som den mest overskyede region i USA. Adskillige vejrstationer spredt langs kystens afsidesliggende øer og bugter melder om flere overskyede dage om året end noget andet sted i landet.

Hvad er den mest overskyede by i USA?

1. Anchorage, AK. Med et gennemsnit på over 230 overskyede dage om året er Anchorage den dystreste by i USA. Dette høje antal overskyede dage betyder faktisk, at Anchorage tilbringer omkring 65 % af hvert år under skyer.

Hvad er den mest solrige by på jorden?

Yuma (USA) Ifølge World Meteorological Organisation er Yuma (Arizona) det mest solrige sted på jorden. Den har i alt 11 timers sollys om vinteren og op til 13 timer om sommeren. Det betyder, at Yuma i gennemsnit oplever 4.015 solskinstimer om året. Umiddelbart lyder det fantastisk.

Hvad er den mest regnfulde by i verden?

Den gennemsnitlige årlige nedbør i Mawsynram, som er anerkendt som verdens vådeste af Guinness Book of Records, er 11.871 mm – mere end 10 gange det indiske nationale gennemsnit på 1, 083 mm.

Hvad er den mest overskyede stat?

Mange anser Alaska for at være den mest skyede stat i landet, men faktisk får størstedelen af Alaska lige så meget sol som Great Plains.

Anbefalede: