Logo da.boatexistence.com

Begyndte Hamilton på Broadway?

Indholdsfortegnelse:

Begyndte Hamilton på Broadway?
Begyndte Hamilton på Broadway?

Video: Begyndte Hamilton på Broadway?

Video: Begyndte Hamilton på Broadway?
Video: Barnaget Lighthouse and Broadway 2024, Kan
Anonim

Hamilton havde premiere på Broadway på Richard Rodgers Theatre (også hjemsted for Mirandas Broadway-debut i 2008 In the Heights) den 13. juli 2015 i forhåndsvisninger og åbnede den 6. august, 2015.

Hvornår optrådte Hamilton første gang på Broadway?

Musicalen fik sin debut på det offentlige teater i 2015 til fantastiske anmeldelser, overført til Broadways Richard Rodgers Theatre for at begynde forhåndsvisninger den 13. juli 2015 og åbner officielt den 6. august. Produktionen opnåede 16 Tony Award-nomineringer og vandt 11, inklusive bedste musical.

Hvordan startede Hamilton-musicalen?

Vores historie starter i 2009. Lin-Manuel Miranda havde lige læst Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton og fik en idé … til et rap-mixtape… Kort efter dette modtog Miranda en invitation fra præsident Barack Obama til at fremføre en sang fra hans første musical In The Heights ved en poesibegivenhed i Det Hvide Hus.

Hvor mange år var Hamilton på Broadway?

Musicalens popularitet er kun vokset i løbet af dens fem år på Broadway - i sidste måned udgav Disney Plus en filmet version af "Hamilton", der bragte historien til et bredere publikum end nogensinde før.

Hvem har flest ord i Hamilton?

Ifølge en rapport fra FiveThirtyEight fra 2015 rapper Diggs med 6,3 ord i sekundet under det hurtigste vers af Hamilton Act 1-opførelsen af "Guns and Ships". For kontekst har Eminem en Guinness verdensrekord for at rime flest ord (1.560) i en hitsingle ("Rap God").

Anbefalede: