Logo da.boatexistence.com

Hvorfor har cockatiels natteskræk?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor har cockatiels natteskræk?
Hvorfor har cockatiels natteskræk?

Video: Hvorfor har cockatiels natteskræk?

Video: Hvorfor har cockatiels natteskræk?
Video: Cockatiel & Finches Sudden Death / Reasons & Cure (Tips for Saving Chicks) 2024, Kan
Anonim

Cockatiels, der bliver forskrækkede, reagerer simpelthen på deres dybt rodfæstede naturlige instinkt for at flyve opad i et forsøg på at komme i luften Men som en konsekvens styrter de ofte ind i buret stænger øverst, og så klapper de vildt rundt og banker ind i siddepinde og sider af buret i total panik.

Hvordan stopper du natteskræk hos fugle?

De fleste fugle raster ikke i det fri om natten. Jeg anbefaler generelt at dække buret om natten for at blokere lys og bevægelse Hvis dette er en fugl, der ofte har haft natskræk, kan det hjælpe at lade låget være delvist åbent og have en natlampe. Nogle fugle klarer sig bedre i fuldstændig mørke, og andre gør det ikke.

Hvad forårsager cockatiel natteskræk?

Cockatiele-ejere rapporterer, at de mest almindelige ting, de har fundet ud af at være årsagen til natteskræk, er: Andre husdyr . Gnaver- eller insektangreb . Bevægende skygger.

Hvad gør jeg, hvis min cockatiel har natterrædsel?

Flyt din fugl ind i et mindre bur om natten.

Det mindre område kan berolige din fugl, og fraværet af ekstra genstande gør skader mindre sandsynlige. For at gøre natburet endnu mere sikkert, fore bunden med håndklæder Hvis din fugl falder til jorden under en natteskræk, vil det bløde stof dæmpe deres landing.

Hvad er fuglenatsskræk?

Der er et par ting, der kan forårsage disse natteskræk. En opfattet trussel kan være en støj udenfor, lyden af en lastbil, et pludseligt blinkende lys eller en vibration. Enhver lille variation i deres rutine kan forårsage dette. Buret er ikke dækket nok til, der lukker lys ind, der ændrer sig ved blinkende billygter?

Anbefalede: