Logo da.boatexistence.com

Hvordan fungerer vertuo pods?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer vertuo pods?
Hvordan fungerer vertuo pods?

Video: Hvordan fungerer vertuo pods?

Video: Hvordan fungerer vertuo pods?
Video: Nespresso - Vertuo Next Masterclass | ZA 2024, Kan
Anonim

VertuoLine-kaffemaskinerne bruger et spinningssystem, de har kaldt "centrifusion". Varmt vand pumper ind i kapslen, som derefter centrifugeres ved 7000 rpm for at infundere vandet, før det når din kop grundigt. … Vertuo Line Nespresso pods bruger også et unikt stregkodesystem.

Hvordan fungerer en Nespresso Vertuo pod?

VERTUO-kaffemaskineteknologien blander kaffepulveret under brygningen med varmt vand og skaber den perfekte crema, der vil gøre din espresso eller kaffe endnu mere uimodståelig end nogensinde før ! Takket være den integrerede stregkodegenkendelse ved VERTUO altid, hvilken kapsel du har indsat.

Kan Vertuo bruge originale pods?

Desværre kan du ikke bruge originale Nespresso-puder i Vertuoline-maskiner. Bælgeformene er helt anderledes. Som vi nævnte ovenfor, har Vertuoline-maskinerne en afrundet pod og en stregkode, der fortæller maskinen, hvordan den præcist skal brygge kaffen.

Kan du bruge Nespresso Vertuo pods to gange?

Alt du gør er at bruge hver pod to gange! Når du har brugt Nespresso poden til at lave din cappuccino eller espresso, skal du blot sætte poden tilbage i maskinen og få den til at lave endnu en kop til dig. Den anden kop smagte fint; den eneste forskel er, at den var en smule svagere end den første kop, men den smagte stadig godt.

Hvad kan du gøre med Vertuo pods?

Hvordan genbruger jeg mine VertuoLine-kapsler?

  1. Placer en tom Vertuo-kapsel i kapselholderen, og fyld med kaffe (vi anbefaler en finmaling), og stamp fast.
  2. Giv kanterne af kapslen en hurtig børste af for at fjerne løse slibninger, og anbring derefter papirfilteret ovenpå, efterfulgt af silikonehætten.

Anbefalede: