Logo da.boatexistence.com

Kan du rent faktisk lære et sprog med duolingo?

Indholdsfortegnelse:

Kan du rent faktisk lære et sprog med duolingo?
Kan du rent faktisk lære et sprog med duolingo?

Video: Kan du rent faktisk lære et sprog med duolingo?

Video: Kan du rent faktisk lære et sprog med duolingo?
Video: I did DUOLINGO for 800 days in a row 2024, Kan
Anonim

Duolingo er ikke et selvstændigt sprogkursus, men det er en fremragende tilføjelse til en sprogelevers værktøjskasse. Det er nemt at bruge, det er sjovt og det virker. … Hvis dit mål er at opnå ægte flydende, så husk at læse, tale og virkelig leve det sprog, du lærer!

Kan du tale et sprog flydende med Duolingo?

Faktisk der er ingen test eller sprogkriterier til at afgøre, om nogen er "flydende", og sprogindlæringseksperter taler i stedet om færdigheder. … Hos Duolingo udvikler vi vores kurser for at bringe dig op på et niveau kaldet B2, hvor du kan få et job på det sprog, du studerer.

Hvor effektiv er Duolingo til at lære et sprog?

Effektivitetsmålet viste, at deltagerne i gennemsnit fik 8,1 point pr. en times undersøgelse med Duolingo. 95 % konfidensintervallet for effektiviteten er fra 5,6 point til 10,7 point opnået pr. en times undersøgelse.

Er Duolingo spild af tid?

Du kan selvfølgelig bruge Duolingo, men det bør kun bruges som et supplement til resten af dit sprogstudie. … Men hvis du behandler sproget så afslappet, som Duolingo gør, vil du bare spilde din tid.

Er Duolingo ubrugelig?

Duolingo virker ikke Og oversættelse (kernen af dets platform) er allerede kendt for at være en ineffektiv måde at lære et sprog på. … I stedet bør du fokusere på at tænke og tale PÅ det sprog. Selvom det er sværere i starten, er det en langt mere effektiv strategi, hvis du vil tale flydende.

Anbefalede: