Logo da.boatexistence.com

Var higgins rent faktisk robin-mestre?

Indholdsfortegnelse:

Var higgins rent faktisk robin-mestre?
Var higgins rent faktisk robin-mestre?

Video: Var higgins rent faktisk robin-mestre?

Video: Var higgins rent faktisk robin-mestre?
Video: Аудиокнига с субтитрами: Уильям Шекспир. Гамлет. Быть или не быть, вот в чем вопрос. 2024, April
Anonim

Higgins er ejendomsforv alter for Robin Masters' ejendom ved stranden på Oahu, kaldet "Robin's Nest". … I det sidste afsnit af serien fortæller Higgins Magnum, at han virkelig er Robin Masters.

Er Juliet Higgins virkelig Robin Masters?

reboot har holdt fans af originalen på tæerne, men mange er nysgerrige efter Juliet Higgins (Perdita Weeks). Den tidligere MI6-agent har været hovedforv alteren for Robin Masters' hawaiianske ejendom.

Optrådte Robin Masters nogensinde på Magnum PI?

Robin Masters' stemme, hørt kun i fem afsnit, blev leveret af Orson Welles (en sidste optræden blev leveret af en anden skuespiller, Red Crandell). Magnum lever et luksuriøst liv på godset og fungerer som P. I. på sager, der passer ham.

Hvorfor blev Magnum PI-huset revet ned?

Den 9.000 m2 store villa kendt som Robin's Nest til legioner af fans af tv-showet med Tom Selleck i hovedrollen blev revnet for at gøre plads til en tilpasset bolig, der er planlagt til at omfatte tre huse og et avanceret sikkerhedssystem Det er bemærkelsesværdigt, at en årtier gammel strandmur på ejendommen skal bevares.

Hvordan endte den originale Magnum PI?

MAGNUM DØR I DEN PREMATURE SERIE FINALE "LIMBO."

I sæsonens sidste afsnit, "Limbo," ender Magnum i kritisk tilstand efter at har taget en kugle under en skydekamp på et lager.

Anbefalede: