Logo da.boatexistence.com

Kan lili reinhart rent faktisk synge?

Indholdsfortegnelse:

Kan lili reinhart rent faktisk synge?
Kan lili reinhart rent faktisk synge?

Video: Kan lili reinhart rent faktisk synge?

Video: Kan lili reinhart rent faktisk synge?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Så svært det end er at tro, så synger Riverdale-besætningen - inklusive Cole Sprouse og Lili Reinhart, som ikke er kendt for at synge - hver sæson. Hver skuespillers vokal er autentisk, selvom der er foretaget nogle omhyggelige redigeringer for at finpudse dem til afsnittet.

Kan Lili Reinhart virkelig synge?

Når det kommer til at synge, har Casey Scott, der portrætterer Kevin Keller, tidligere erfaring med musikteater. Vanessa Morgan har også demonstreret sine sangevner på sin YouTube-kanal. Camila Mendes og Lili Reinhart har også jævnligt udtrykt deres lyst til at synge.

Synger Betty faktisk i Riverdale?

For at sætte prikken over i'et er disse originaler fra Katherine Langford. Ikke kun kan hun synge, men hun kan også skrive. Hun har officielt sortimentet.

Sanger Cole Sprouse faktisk i Riverdale?

Yes, Cole Sprouse synger i 'Riverdale'-musikafsnittet - og danser måske også. … Den ene person, du norm alt kan regne med at afstå fra, er Jughead, men det vil ikke være tilfældet i det kommende musikalske afsnit af sæson 4, for Cole Sprouse synger igen (ja, virkelig).

Synger Camila Mendes virkelig i Riverdale?

Vi vidste, at Riverdale-stjernen Camila Mendes kunne synge, da hun og hendes medspillere har udvidet deres vokale færdigheder på et par musikalske episoder af CW-dramaet (plus aldrig glem Veronica som en Pussycat!), men hendes seneste cover af afdøde Mac Millers sang "Circles" blæste os tot alt væk.

Anbefalede: