Logo da.boatexistence.com

Hvor er kino der toten?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er kino der toten?
Hvor er kino der toten?

Video: Hvor er kino der toten?

Video: Hvor er kino der toten?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Kino der Toten (tysk for Cinema of the Dead) er det femte Zombie-kort overordnet, med i Call of Duty: Black Ops og Call of Duty: Black Ops III. Kortet finder sted i Group 935's Kino Facility, ved et forladt teater i Tyskland, og det er det første kort, der er tilgængeligt for spilleren i Call of Duty: Black Ops.

Hvor er Kino der Toten i det virkelige liv?

NZheadshot1. Kino Der Toten er geografisk unøjagtig. Blot at se Fernsehturm peger faktisk på ideen om, at teatret sandsynligvis er IN Berlin, hvis ikke lige udenfor det. Teatret ligger ikke mere end 3 miles fra tv-tårnet, men alligevel er det ikke mindre end 100 meter fra Berlinmuren.

Hvordan får jeg Kino der Toten?

En remasteret version af Kino der Toten er tilgængelig på Call of Duty: Black Ops III, hvis spilleren har købt Zombies Chronicles-kortpakken.

Er Kino der Toten i bo3?

Kino Der Toten var det første kort, der oprindeligt blev udgivet på Call of Duty Black Ops 1. På grund af dets popularitet er det blevet remasteret til Black Ops 3. … Der er en teleporter i midten af kortet, der kan teleportere dig til pack-a-punch-rummet, hvor du kan opgradere dine våben.

Kan du afslutte Kino der Toten?

Kino Der Toten remastered har et lille påskeæg at færdiggøre. Påskeægget kræver ikke mange trin at gennemføre sammenlignet med nogle af de andre kort som Origins. Du får dog ikke alle fordelene ved at fuldføre det.

Anbefalede: