Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?
Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?

Video: Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?

Video: Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Ingen er født i Vatikanstaten fordi der ikke er nogen hospitaler eller faciliteter til at tage højde for fødslen af børn Alle borgere er fra andre lande, og de fleste af disse er mænd i cølibat. Det betyder, at de ikke må giftes eller få børn på grund af religion.

Hvad sker der, hvis du er født i Vatikanstaten?

Da der ikke er nogen hospitaler i Vatikanstaten, er der stort set ingen født derinde. I stedet gives Vatikan-borgerskab på 'jus oficii'-basis Dette betyder, at nogen bliver gjort til borgere i Vatikanet, når de bliver udnævnt til at arbejde i Den Hellige Stol. Deres statsborgerskab ophører, når deres aftale slutter.

Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?

Ingen er født i Vatikanstaten, fordi der er ingen hospitaler eller faciliteter til at tage højde for fødslen af børn Alle borgere er fra andre lande, og de fleste af disse er mænd i cølibat. Det betyder, at de ikke må giftes eller få børn på grund af religion.

Kan du blive født i Vatikanstaten?

9. Den har borgere, men ingen er født i landet Borgerskab i landet er ikke baseret på fødsel, men gives kun til dem, der bor i Vatikanet på grund af deres arbejde eller kontor. Kardinaler, der bor i Vatikanstaten eller Rom samt diplomater fra Den Hellige Stol, betragtes også som borgere.

Hvad er så unikt ved Vatikanstaten?

1. Vatikanstaten er det mindste land i verden Vatikanstaten er omgivet af en 2-mile grænse til Italien og er en uafhængig bystat, der dækker lidt over 100 acres, hvilket gør den til en ottendedel til størrelsen af New Yorks Central Park. Vatikanstaten styres som et absolut monarki med paven i spidsen.

Anbefalede: