Logo da.boatexistence.com

Hvilken estragon er bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken estragon er bedst?
Hvilken estragon er bedst?

Video: Hvilken estragon er bedst?

Video: Hvilken estragon er bedst?
Video: Jacob Taarnhøj - Toscana Dromedar (Delvis tekstet) 2024, Kan
Anonim

fransk estragon (Artemisia dracunculus) Det ser ud til at have den reneste smag og dyrkes norm alt af stiklinger i stedet for frø. Planterne vokser til en højde på omkring 2 - l/2 fod. Franske blade er glattere, mere blanke, mørkere og mere skarpe og aromatiske end de russiske planters.

Hvad er forskellen mellem fransk og russisk estragon?

Russisk estragon kan have bitre overtoner, hvorimod fransk estragon er sødere Frisk fransk estragon har dog en udt alt anis-smag, som nogle mennesker ikke kan lide. Så du kan godt lide frisk russisk estragon, som har en meget subtil smag frem for frisk fransk estragon.

Hvilken type estragon er bedst?

Estragonvarianter

Der er to typer – fransk estragon og russisk estragon. Fransk estragon har den bedste og mest overlegne smag, hvorimod russisk estragon er hårdere, men har en dårligere smag og kun værd at dyrke i klimaer, der er for kolde til, at fransk estragon kan trives.

Hvad er de forskellige typer estragon?

Estragon og dyrkning

Der er to typer estragon - russisk estragon (Artemisia dracunculoides) og fransk estragon (Artemisia dracunculus var. sativa), begge i Asteraceae-familien (daisy).

Hvad er forskellen mellem mexicansk estragon og almindelig estragon?

Mexicansk estragon smager som fransk estragon med en let anismag. Selvom det smager som fransk estragon, er mexicansk estragon ikke en ægte estragon (Artemisia). I stedet er det beslægtet med morgenfruer Bladet ligner estragon, men blomsterne er bestemt morgenfruer.

Anbefalede: