Logo da.boatexistence.com

Hvorfor anmodede vanessa om skilsmisse?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor anmodede vanessa om skilsmisse?
Hvorfor anmodede vanessa om skilsmisse?

Video: Hvorfor anmodede vanessa om skilsmisse?

Video: Hvorfor anmodede vanessa om skilsmisse?
Video: Hvad har vi fået moms til hendes fødselsdag? | Vi er The Davises 2024, Kan
Anonim

Vanessa Bryant har ansøgt om skilsmisse fra sin LA Laker-mand Kobe Bryant, ifølge TMZ. Hun underskrev skilsmissepapirer i dag i Orange County og anmodede om at afslutte deres ti-årige ægteskab med henvisning til "uforsonlige forskelle. "

Hvorfor anmodede Vanessa om skilsmisse i 2011?

De blev droppet, men stjernen indrømmede, at han offentligt var sin kone utro. Vanessa nævnte " uforenelige forskelle" som sin officielle grund til at ønske skilsmisse på fredag og vil søge fælles forældremyndighed over deres to døtre.

Hvorfor blev Vanessa og Kobe skilt?

Efter 10 års ægteskab ansøgte Vanessa om skilsmisse med henvisning til uforenelige uoverensstemmelser. Det blev bemærket, at parret ikke underskrev en ægtepagt, så Vanessa ville være berettiget til halvdelen af de penge, han tjente med Lakers, ifølge ABC News.

Søgte Vanessa om skilsmisse?

"Vi er glade for at kunne meddele, at vi har forsonet os," skrev Vanessa via Instagram i januar 2013. " Vores skilsmissesag vil blive afvist Vi ser frem til vores fremtid sammen." Kobe og hans næstældste datter Gianna døde i en helikopterulykke i Calabasas, Californien, i januar 2020.

Hvordan mødte Kobe Vanessa?

I en alder af 20 spillede Kobe allerede med Los Angeles Lakers, hans levetidshold, da han mødte Vanessa, som var 17 år gammel. De to mødtes på sættet til musikvideoen til Tha Eastsidaz' "G'd up" i 1999 (dengang hævdede Vanessa, født Vanessa Urbieta Cornejo Laine, og Kobe, at det var kærlighed ved første blik.)

Anbefalede: