Logo da.boatexistence.com

Sner det i paulden az?

Indholdsfortegnelse:

Sner det i paulden az?
Sner det i paulden az?

Video: Sner det i paulden az?

Video: Sner det i paulden az?
Video: Ka du sei ? Sner det i Oslo ?? 2024, Kan
Anonim

Paulden, Arizona får 15 tommer regn i gennemsnit om året. Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. Paulden har i gennemsnit 9 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året.

Er Paulden AZ et godt sted at bo?

Det er et smukt sikkert og roligt område det meste af tiden. Jeg elsker at bo her og er vokset op med at bo her. Der er ikke så meget at lave, og der er ikke mange jobmuligheder, så du skal ind til byen. Jeg ville dog helt sikkert vende tilbage en dag og bo her igen.

Hvor varmt bliver det i Paulden AZ?

Klima og gennemsnitligt vejr året rundt i Paulden Arizona, USA. I Paulden er somrene varme og for det meste klare, og vintrene er meget kolde og delvist overskyet. I løbet af året varierer temperaturen typisk fra 31°F til 92°F og er sjældent under 22°F eller over 98°F.

Hvilke måneder sner det i Prescott AZ?

Vinterens første snefald for Prescott ankommer norm alt i december, men kan lande allerede i november. Omkring et ud af tre eller fire år i Prescott har ingen sne i december. Sæsonens sidste snefald sker typisk i februar eller marts. Et sent snefald dukker af og til op i april.

Vokser Paulden AZ?

Paulden er i øjeblikket faldende med en hastighed på 0,00% årligt, og dens befolkning er faldet med -0,80% siden den seneste folketælling, som registrerede en befolkning på 5.231 i 2010. Paulden nåede sin højeste befolkning på 5.231 i 2010.

Anbefalede: