Logo da.boatexistence.com

Har sliktermometre kviksølv?

Indholdsfortegnelse:

Har sliktermometre kviksølv?
Har sliktermometre kviksølv?

Video: Har sliktermometre kviksølv?

Video: Har sliktermometre kviksølv?
Video: How To FIX Blood Flow & Circulation! [Heart, Arteries, Legs & Feet] 2024, Kan
Anonim

Comark CF400K Candy Thermometer er et padle-type termometer med et kviksølvfyldt glasrør. CF400K friture- og konfekturetermometeret kan læse temperaturer op til 400 grader Fahrenheit og viser temperaturer i både Fahrenheit og Celsius.

Hvordan ved jeg, om mit termometer indeholder kviksølv?

Hvordan kan jeg se, om mit termometer indeholder kviksølv? Kviksølv er et sølvhvidt til gråt stof Hvis dit termometer er fyldt med en rød væske, indeholder dit termometer rødfarvet alkohol eller mineralsk terpentin og ikke kviksølv. Disse er sikrere alternativer til kviksølvfebertermometre.

Kan du få kviksølvforgiftning af et sliktermometer?

Nogle termometre og pærer indeholder meget små mængder kviksølv. Hvis du knækker en, det er usandsynligt, at det forårsager nogen helbredsproblemer. Du bør dog undgå kontakt med kviksølvet og være ekstra forsigtig, når du renser det op.

Hvor meget kviksølv er der i et sliktermometer?

Den lille sølvfarvede kugle i et kviksølvtermometer kan være farlig, hvis glasset går i stykker, og kviksølvet ikke bliver renset ordentligt op. Kviksølvet vil fordampe og kan forurene den omgivende luft og blive giftigt for mennesker og dyreliv. Hvert termometer indeholder ca. 5-1,5 gram kviksølv

Hvornår stoppede de med at putte kviksølv i termometre?

De dage er gået. Siden 2001 har 20 stater forbudt kviksølv-"febertermometre" til medicinsk brug, og reglerne strammes hvert år. Mange apoteker fører nu kun sterile digitale erstatninger eller de mindre præcise med rød glop i pæren.

Anbefalede: