Logo da.boatexistence.com

Hvad er der i Custer State Park?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er der i Custer State Park?
Hvad er der i Custer State Park?

Video: Hvad er der i Custer State Park?

Video: Hvad er der i Custer State Park?
Video: Top 10 Things To Do In South Dakota 2024, Kan
Anonim

Custer State Park er en South Dakota State Park og dyrelivsreservat i Black Hills, USA. Parken er South Dakotas største og første statspark, opkaldt efter oberstløjtnant George Armstrong Custer.

Hvad er Custer State Park kendt for?

Custer State Park er berømt for sine bisonbesætninger, andet dyreliv, naturskønne køreture, historiske steder, besøgscentre, fiskesøer, feriesteder, campingpladser og fortolkende programmer.

Hvad er der inde i Custer State Park?

Der er fire lodges ( Blue Bell Lodge, Sylvan Lake Lodge, State Game Lodge og Creekside Lodge) og ni campingpladser inde i Custer State Park. Sylvan Lake Lodge og State Game Lodge er langt de bedste steder at bo i parken.

Er Custer State Park værd at se?

I modsætning til andre statsparker er der mange ting at lave i Custer State Park, der gør det et besøg værd for alle. Med muligheder for naturskønne køreture, visning af dyreliv, vandreture, fiskeri, sejlsport, camping og endda fine middage, er der virkelig noget for enhver smag i Custer State Park.

Hvor lang tid tager det at køre Wildlife Loop Custer State Park?

Take it easy

Af hensyn til din og dyrenes sikkerhed skal du give rigelig tid til at rejse med en sikker hastighed - generelt 25 miles i timen eller langsommere. Når du laver planer, skal du forvente en rejsetid på hvor som helst mellem en og to timer for at fuldføre løkken.

Anbefalede: