Logo da.boatexistence.com

Er coalinga i Fresno County?

Indholdsfortegnelse:

Er coalinga i Fresno County?
Er coalinga i Fresno County?

Video: Er coalinga i Fresno County?

Video: Er coalinga i Fresno County?
Video: We are Fresno County 2024, Kan
Anonim

Coalinga er en by i Fresno County og den vestlige San Joaquin Valley i det centrale Californien. Det var tidligere kendt som Coaling Station A, Coalingo og Coalinga Station. Befolkningen var 13.380 ved folketællingen i 2010, op fra 11.668 ved folketællingen i 2000.

Hvilket amt er Coalinga?

Placering. Coalinga ligger i Pleasant Valley i den østlige udkant af Californiens kystbjergkæde, og er omgivet af bakker og ranches. Byen ligger nær den sydvestlige spids af Fresno County.

Hvad er Coalinga CA berømt for?

Coalinga, beliggende i Fresno County, er en relativt lille by i Californiens centrale dal. Det fungerer som stedet for både Pleasant Valley State Prison og Coalinga State Hospital, og dets vigtigste industrier er olie og landbrugDet virker som bare en gennemsnitlig by i Californien.

Er Coalinga en del af San Joaquin-dalen?

Coalinga (/ˌkoʊ. əˈlɪŋɡə/ eller /kəˈlɪŋɡə/) er en by i Fresno County og den vestlige San Joaquin Valley, i det centrale Californien. Det var tidligere kendt som Coaling Station A, Coalingo og Coalinga Station. Befolkningen var 13.380 ved folketællingen i 2010, op fra 11.668 ved folketællingen i 2000.

Hvornår blev Coalinga etableret?

Coalinga-historie

Området i Californien, som i dag er kendt som Coalinga, blev etableret som en kulstationsplads i 1888 af Southern Pacific Railway.

Anbefalede: