Logo da.boatexistence.com

Er Kingsburg i Fresno County?

Indholdsfortegnelse:

Er Kingsburg i Fresno County?
Er Kingsburg i Fresno County?

Video: Er Kingsburg i Fresno County?

Video: Er Kingsburg i Fresno County?
Video: World's Largest Box of Raisins - Kingsburg, CA 2024, Juli
Anonim

Kingsburg er en by i Fresno County, Californien. Kingsburg ligger 5 miles sydøst for Selma i en højde af 302 fod, på bredden af Kings River. Byen er en halv time væk fra Fresno og to timer væk fra Californiens centrale kyst og Sierra Nevada-bjergkæden.

Er Kingsburg CA et sikkert sted at bo?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Kingsburg er 1 ud af 50. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Kingsburg ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Californien har Kingsburg en kriminalitetsrate, der er højere end 50 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad slags by er Kingsburg?

Byen Kingsburg er en charterby beliggende i centrum af San Joaquin Valley, halvvejs mellem Los Angeles og Sacramento. Byen blev oprindeligt etableret i 1873 som et jernbanestop under navnet "Kings River Switch". I løbet af denne tid bosatte mange svenske immigranter dette nye område.

Hvad er Kingsburg kendt for?

Kingsburg Swedish Festival, som er en af de største og bedst kendte festivaler, der bringer folk ind fra hele landet, afholdes årligt i den tredje weekend i maj. Aktiviteterne omfatter en svensk pandekagemorgenmad, en parade og kroningen af den svenske festivaldronning.

Hvem grundlagde Kingsburg Californien?

Byen ligger i hovedstadsområdet Fresno. Kingsburg var oprindeligt kendt som Kings River Switch. Det blev bosat af to svenske indfødte i begyndelsen af 1870'erne. Den nuværende byplads blev etableret i 1874.

Anbefalede: