Logo da.boatexistence.com

Hvor høj var Eartha Kitt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor høj var Eartha Kitt?
Hvor høj var Eartha Kitt?

Video: Hvor høj var Eartha Kitt?

Video: Hvor høj var Eartha Kitt?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Eartha Kitt var en amerikansk sangerinde, skuespillerinde, komiker, danser og aktivist kendt for sin meget karakteristiske sangstil og sine indspilninger fra 1953 af "C'est si bon" og julenyhedssangen "Santa Baby". hvoraf nåede top 10 på Billboard Hot 100.

Hvad er Eartha Kitts race?

Kitt var datter af en Cherokee og Black-mor og en hvid far hun aldrig kendte, og fra hun var otte år voksede hun op med slægtninge i en etnisk mangfoldig del af Harlem, New York City.

Hvor mange sprog t alte Eartha Kitt?

Hun t alte fire sprog (hun menes at have lært tysk og hollandsk af sin stedfar, engelsk fra sin mor og fransk fra det europæiske kabaretkredsløb) og sang på elleve, hvilket hun demonstrerede i mange af liveoptagelserne af hendes kabaretoptrædener.

Hvordan lærte Eartha Kitt fransk?

I Paris forlod Eartha dansekompagniet for at synge på en natklub. Hendes stemme var usædvanlig - men meget tiltalende. Hun lærte fransk hurtigt og fik franske fans. Filminstruktøren Orson Welles opdagede Eartha Kitt synger i Paris.

Hvorfor blev Eartha Kitt skilt?

Dette og Kitts konstante arbejdsture begyndte at skabe et brud i ægteskabet. De gik fra hinanden i juli 1963, og Kitt ansøgte om skilsmisse, med henvisning til "mental grusomhed" i dokumenterne og bad om børnebidrag. Hun vandt til sidst sagen i 1964, og McDonald blev dømt til at betale $100 en måned i børnebidrag.

Anbefalede: