Hvor høj var cary grant?

Indholdsfortegnelse:

Hvor høj var cary grant?
Hvor høj var cary grant?

Video: Hvor høj var cary grant?

Video: Hvor høj var cary grant?
Video: Cary Grant's Classic Movie I People will talk (1951) I Retrospective 2024, Oktober
Anonim

Cary Grant var en engelsk-amerikansk skuespiller. Han var kendt for sin transatlantiske accent, debonære opførsel, lethjertede tilgang til skuespil og sans for komisk timing, og han var en af klassiske Hollywoods absolut førende mænd fra 1930'erne til midten af 1960'erne. Grant blev født i Horfield, Bristol, England.

Hvor meget efterlod Cary Grant sin datter?

Grants ejendom, til en værdi af $60 millioner, blev delt mellem Harris og hans datter, Jennifer Grant. Da hun kun var 20 år gammel, blev der oprettet en trust for at beskytte hendes del af udbyttet. Ifølge en rapport fra AP News efterlod Grant $255.000 til sine venner og forskellige velgørende organisationer.

Er Hugh Grant relateret til Cary Grant?

Hugh Grant er ikke relateret til Cary Grant. Selvom de måske har haft en tidligere forfader til fælles, er de ikke direkte beslægtede, men er begge meget succesrige engelske skuespillere i Hollywood og internation alt.

Sagde Cary Grant Judy?

Cary sagde aldrig "Judy, Judy, Judy" i nogen af hans film. Han kom tæt på det Only Angels Have Wings (1939) med linjer som "Oh Judy" og "Yes, Judy", men han sagde det aldrig.

Hvorfor døde Cary Grant i Iowa?

Folk stopper for at tage billeder søndag den 30. november 1986 af Adler Theatre-teltet, der reklamerer for en forestilling af skuespilleren Cary Grant, der døde lørdag aften af et slagtilfælde Grant blev syg efter en repetition til fordelsshowet og døde et par timer senere på et hospital i Davenport, Iowa.

Anbefalede: