Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion?
Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion?

Video: Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion?

Video: Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion?
Video: Relations and Functions | Algebra 2024, Kan
Anonim

Forskellen mellem en relation og en funktion er, at en relation kan have mange udgange for et enkelt input, men en funktion har et enkelt input for et enkelt output. Dette er den grundlæggende faktor til at skelne mellem relation og funktion. Relationer bruges, så disse modelbegreber dannes.

Hvad er forskellen mellem relation og funktion med eksempel?

Relation- I matematik er relationen defineret som samlingen af ordnede par, som indeholder et objekt fra det ene sæt til det andet sæt. … Funktioner- Relationen, der definerer sættet af input til sættet af output, kaldes funktionerne. I funktion har hver indgang i sættet X nøjagtig én udgang i sættet Y.

Hvad er forskellen mellem en relation og en funktionsquizlet?

Hvad er forskellen mellem en relation og en funktion? En relation er et sæt ordnede par; en funktion er en speciel form for relation, hvor ingen to ordnede par har den samme første koordinat.

Hvad er relation og funktion?

“Relationer og funktioner” er de vigtigste emner i algebra. … Relationen viser forholdet mellem INPUT og OUTPUT Hvorimod en funktion er en relation, som udleder én OUTPUT for hver given INPUT. Bemærk: Alle funktioner er relationer, men ikke alle relationer er funktioner.

Hvad er eksemplet på relation?

For eksempel, y=x + 3 og y=x2 – 1 er funktioner, fordi hver x-værdi producerer en anden y-værdi. En relation er ethvert sæt af ordnede par-numre. Med andre ord kan vi definere en relation som en flok ordnede par.

Anbefalede: