Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt perforeret toiletpapir?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt perforeret toiletpapir?
Hvem opfandt perforeret toiletpapir?

Video: Hvem opfandt perforeret toiletpapir?

Video: Hvem opfandt perforeret toiletpapir?
Video: SKOLESYSTEMET I GAMLE DAGE 2024, Kan
Anonim

HISTORIE: Tak, Seth Wheeler, opfinderen af den perforerede toiletpapirrulle. Fordi vi ved, du har undret dig, var det hele Seths idé. Konceptet med rullede og perforerede kvadrater af toiletpapir blev patenteret i 1883 af Seth Wheeler.

Hvem lagde først toiletpapir på en rulle i perforerede ark?

Selvom Joseph Gayetty først opfandt papir specifikt til brug efter afføring, lagde brødrene Clarence og E. Irvin Scott perforeret toiletpapir på en rulle. Derefter overbeviste de hoteller og apoteker om at sælge varen.

Hvem opfandt perforeret papir?

Perforeret papir, som vi kender det i dag, blev opfundet af Justin Ruble fra Pennsylvania.

Hvad opfandt Seth Wheeler?

Samtaleemnet er et patent fra 1891 med den kedelige titel "Wrapping or toilet paper roll" Opfinder Seth Wheeler fra Albany, New York, patenterede en toiletpapirrulle med afrivningsark. I bund og grund er det den moderne toiletpapirrulle, som vi kender og elsker den.

Opfandt Seth Wheeler toiletpapir?

Mens toiletpapir - en af COVID-19-pandemiens hotteste varer - officielt blev opfundet i 14. århundredes Kina, var en opfinder i Albany ved navn Seth Wheeler den første person, der tænk på at sætte det på en rulle, en opfindelse som han patenterede i 1871. Det er rigtigt: rullet toiletpapir blev opfundet i hovedstaden.

Anbefalede: