Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt toiletpapir?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt toiletpapir?
Hvem opfandt toiletpapir?

Video: Hvem opfandt toiletpapir?

Video: Hvem opfandt toiletpapir?
Video: Who Invented Toilet Paper 2024, Juni
Anonim

Joseph Gayetty er almindeligt anerkendt for at være opfinderen af moderne kommercielt tilgængeligt toiletpapir i USA. Gayettys papir, der først blev introduceret i 1857, var tilgængeligt så sent som i 1920'erne. Gayetty's medicineret papir blev solgt i pakker med flade ark, vandmærket med opfinderens navn.

Hvem startede toiletpapirshuse?

Men det var Johnny Carson, en af USA's mest elskede komikere og talkshow-værter, der udløste en mærkelig panik i december 1973, da han hævdede, at der var en toiletpapirmangel i USA. Du tvivler måske på Idiomation på denne, men du kan ikke sætte spørgsmålstegn ved, hvad New York Times havde at sige om …

Hvordan startede toiletpapirarbejdet?

Papir blev bredt tilgængeligt i det 15. århundrede, men i den vestlige verden opstod moderne kommercielt tilgængeligt toiletpapir først i 1857, da Joseph Gayetty fra New York markedsførte et Medicated Paper, for vandskabet,” sælges i pakker med 500 ark for 50 cents.

Hvad betyder det, når nogen bruger toiletpapir til dit hus?

Toiletpapir (også kaldet TP-ing, house wrapping, yard rolling eller blot rullende) er handlingen at dække en genstand, såsom et træ, et hus eller en anden struktur med toiletpapir. … Toiletpapir kan være en indvielse, en vittighed, en spøg eller en hævnakt.

Kan du komme i fængsel for at have TP'et et hus?

Selv om der generelt ikke er en lov mod "TP-ing" nogen steder i bøgerne, er affald, indtrængen og hærværk alt ulovligt, og toiletpapir er det forkerte hus sandsynligvis få dig i problemer, med husejeren og med politiet.… Indtrængen indebærer en alvorlig risiko.

Anbefalede: