Logo da.boatexistence.com

Hvilken er bedre lldpe eller hdpe?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre lldpe eller hdpe?
Hvilken er bedre lldpe eller hdpe?

Video: Hvilken er bedre lldpe eller hdpe?

Video: Hvilken er bedre lldpe eller hdpe?
Video: LDPE vs. HDPE: Similarities and Difference 2024, Kan
Anonim

Mens HDPE har større punkteringsmodstand, er LLDPE mere fleksibel og kan let strækkes over forhindringer. Med større fleksibilitet kan LLDPE præfabrikeres til feltinstallation i modsætning til HDPE, som skal svejses helt på stedet.

Er LDPE stærkere end HDPE?

LDPE er blødere og mere fleksibel end HDPE … HDPE er stift og holdbart og giver større kemisk resistens. Dets højere smeltepunkt (135°C) gør det muligt for den at modstå højere temperaturer end LDPE. Dens mere krystallinske struktur resulterer også i større styrke og opacitet af materialet.

Hvad er forskellen mellem HDPE LDPE og LLDPE?

LLDPE (lineær lavdensitetspolyethylen) har et betydeligt antal korte grene.… HDPE (High Density Polyethylene) har minimal forgrening af sine polymerkæder. Fordi den er tættere, er den mere stiv og mindre permeabel end LDPE Den har en massefylde på 0,941-0,965 g/cm3

Hvad er bedre end HDPE?

Forskelle mellem HDPE og UHMW HDPE (højdensitetspolyethylen) er et holdbart, alsidigt, billigt, slid- og kemikaliebestandigt plastmateriale. … UHMW (polyethylen med ultrahøj molekylvægt) er en ekstremt sej, slidbestandig, billig plast, der bruges til en lang række slidanvendelser.

Er Uhmwpe stærkere end HDPE?

UHMW har også fremragende modstandsdygtighed over for spændinger og revner, og materialet har en lav friktionskoefficient (UHMW er selvsmørende). … HDPE (High Density Polyethylene) har en noget lavere trækstyrke end UHMW Den har fremragende kemisk resistens og lav fugtabsorption.

Anbefalede: