Logo da.boatexistence.com

Forråder rollo ragnar?

Indholdsfortegnelse:

Forråder rollo ragnar?
Forråder rollo ragnar?

Video: Forråder rollo ragnar?

Video: Forråder rollo ragnar?
Video: Vikingdom - L'Eclipse de sang - Film complet en français 2024, April
Anonim

Mens Rollo ikke altid havde sin brors interesser på hjerte, var ikke at forråde ham til Horik det tætteste, han kom på at redde Ragnars liv. Rollo var under et stort pres fra både Horik og Siggy for at forråde Ragnar og fremme sine egne ambitioner.

Forråder Rollo Ragnar Paris?

Rollo gør oprør mod Ragnar

Han slår sig sammen med Jarl Borg (Thorbjørn Harr) i det første afsnit af sæson 2 med titlen Brother's War. De kæmper mod Ragnar og kong Horik (Donal Logue). Ragnar vinder, og Rollo overgiver sig, da han ser sin bror midt i kampen. På en eller anden måde får Rollo lov til at leve og forråde Ragnar en anden dag

Besejrer Ragnar Rollo?

Ragnar fortæller sin søn Bjørn (Alexander Ludwig), at han kun vendte tilbage til Paris' kyster for Rollo. Han vil have hævn, især da det ikke er første gang, Rollo har forrådt ham. Desværre er Ragnar ikke i stand til at dræbe Rollo i kamp, og vikingerne sejler besejrede væk.

Hvad skete der med Rolo i Vikings?

Rollo vendte tilbage til Frankia og hans kone og dukkede ikke op i resten af Vikings, ikke engang i seriefinalen. … Hvad angår den rigtige Rollo af Normandiet, fortsatte han med at regere over dette land indtil omkring 928 og menes at være død i 930, i en alder af 70.

Dræber floki Rollo?

Jep, Floki dræbte ham ikke. Kong Horik fortæller Floki, at han forrådte guderne, men den vanskelige viking argumenterer. Nej, kong Horik. Jeg forrådte dig kun.

Anbefalede: