Logo da.boatexistence.com

Er citrahumle bitter?

Indholdsfortegnelse:

Er citrahumle bitter?
Er citrahumle bitter?

Video: Er citrahumle bitter?

Video: Er citrahumle bitter?
Video: COMO HACER CERVEZA ARTESANAL IPA (INDIAN PALE ALE) RECETA COMPLETA y FACIL | PASO A PASO CERVEZA IPA 2024, Kan
Anonim

Selv om Citra er klassificeret som en "aroma-humle", på grund af dets alfasyreindhold på 11%–13%, kan Citra også bruges som en bitter humle, især i betragtning af cohumulon er relativt lav med 22%-24% alfasyrer. Citra modner midt på sæsonen og har moderat modstandsdygtighed over for dunet og meldug.

Hvordan smager Citra-humle?

Citra-humlen er en humle med høj alfasyre med en stærk, men glat blomster- og citrusaroma og smag Den har specifikke aromabeskrivelser, der inkluderer grapefrugt, citrus, fersken, melon, lime, stikkelsbær, passionsfrugt og litchi og en jævn bitterhed, når den tilsættes i kog.

Kan du bitter med Citra?

Brug: Citra betragtes som en smagsgiver/aroma-humle. Den har den nødvendige høje alfasyre og lav co-humolon til at lave en god bitter humle, men i de fleste tilfælde har bryggere fundet dens bitterhed for barsk.

Hvad er Citra-humle god til?

Citra Humle er kendt for højt indhold af alfasyre og stærke tropiske frugtaromaer og smage. Selvom Citra varierer i alfasyreindhold fra 10 til 12 %, bruges den typisk til smagsstoffer og aroma.

Er Citra en god tørhumle?

Citra blev udviklet i Yakima, Washington i 2007 og er avlet fra Hallertauer, amerikanske Tettnanger og East Kent Goldings. … Bryggere synes, at Citra er en stor nyttespiller -- de bruges i tidlige og sene tilføjelser, såvel som dry hopping for at give både smag og aroma.

Anbefalede: