Logo da.boatexistence.com

Kunne have vist eller vist?

Indholdsfortegnelse:

Kunne have vist eller vist?
Kunne have vist eller vist?

Video: Kunne have vist eller vist?

Video: Kunne have vist eller vist?
Video: CALLAO The PERU HOOD They TELL You NOT To VISIT 🇵🇪 2024, Kan
Anonim

Perticipium vist var usædvanligt før det 19. århundrede, men er nu den foretrukne form på standard engelsk. I Storbritannien betragtes showet som arkaisk eller dialekt alt. I USA betragtes det som en standardvariantform, men vist er det mere almindeligt.

Hvilket er korrekt har vist eller har vist?

A: Det sædvanlige participium af "vis" (det vil sige formen af verbet brugt med "havde" eller "har") er " vist." Men "vist" er også acceptabelt og ikke en fejl. Ordbøger i disse dage betragter dem begge som standardengelsk, men lister "vist" først.

Could have bruges til at vise?

Disse tidligere modale verber bruges alle hypotetisk til at tale om ting, der ikke rigtig skete i fortiden.1: Kunne have + participium betyder at noget var muligt i fortiden, eller du havde evnen til at gøre noget tidligere, men at du ikke gjorde det.

Er du dukket op eller dukket op?

Begge participier ( shown; vist) er acceptable. Du er forkert. Fortidens perfektum af "vis" er "vist". Vis, viste, vist. De vil dukke op.

Er vist et rigtigt ord?

verbum (bruges med objekt), viste, vist eller viste, viser·ing. at forårsage eller tillade at blive set; udstille; display.

Anbefalede: