Logo da.boatexistence.com

Var magneto og mystik elskere?

Indholdsfortegnelse:

Var magneto og mystik elskere?
Var magneto og mystik elskere?

Video: Var magneto og mystik elskere?

Video: Var magneto og mystik elskere?
Video: ПАРАНОРМАЛЬНОЕ ЯВЛЕНИЕ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ ДЕМОН В КВАРТИРЕ Часть 1 2024, Juli
Anonim

Under første klasse havde Mystique brug for Magneto. Ikke selv med hensyn til deres romantik, men bare som et støttesystem i hendes liv. … Men på det tidspunkt, hvor vi ser Magneto og Mystique i Days of Future Past, er deres forhold brudt sammen til det punkt, at de er aktive fjender.

Har Magneto og Mystique et forhold?

Mystique Raven Darkholme, kendt som Mystique, er et tidligere medlem af The Brotherhood Of Mutants såvel som en lejesoldat, der opererer for C. I. A og Charles Xaviers officielle plejesøster. Hun er Magnetos ældste broderskabskammerat og tidligere elsker og mor til Nightcrawler aka Kurt Wagner.

Fik Magneto og Mystique et barn?

I "Brother(hoods) Keeper" opdager vi, at Magneto og Rogue Darkholme, en kombination af Rogue og Mystique, havde et barn ved navn Plague. Sammen udgør de én foruroligende familie, der alle sværger troskab til Brotherhood of Evil Mutants.

Hvem er Magneto forelsket i?

1 Magneto opkalder sin søn efter professor X

Så, efter at Magneto gifter sig med Rogue-hans elsker i "Age of Apocalypse"-historien - og de fortsætter for at få en søn beslutter han sig for at opkalde sit barn efter mutanten, der er væk, men ikke glemt.

Elsker Mystique udyr eller Magneto?

Men i filmene har Mystique et stærkt forhold til Magneto Hun tog en kugle for ham, da hun sprang i vejen for mutantkuren og mistede sine kræfter til at redde ham. I den anden trilogi delte hun også et tæt forhold til Magneto, dog aldrig så tæt som hendes forhold til professor X.

X Men: First Class Magneto & Mystique Kiss

X Men: First Class Magneto & Mystique Kiss
X Men: First Class Magneto & Mystique Kiss
20 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: