Logo da.boatexistence.com

Hvad har luke Benward været med i?

Indholdsfortegnelse:

Hvad har luke Benward været med i?
Hvad har luke Benward været med i?

Video: Hvad har luke Benward været med i?

Video: Hvad har luke Benward været med i?
Video: Luke Benward Becomes Netflix's Newest Heartthrob in 'Dumplin' | TODAY Originals 2024, Kan
Anonim

Luke Aaron Benward er en amerikansk skuespiller og sanger. Han er bedst kendt for sin rolle som Will i Disney-filmen Cloud 9. Hans første hovedrolle var Billy Forrester i How to Eat Fried Worms og som Charlie Tuttle i Minutemen. Han spillede rollen som Dillon i Ravenswood og Bo i Netflix-filmen Dumplin'.

Hvilke Disney-film er Luke Benward i?

Luke Aaron Benward er en amerikansk skuespiller og sanger, bedst kendt for sin hovedrolle som Billy Forrester i How to Eat Fried Worms og som Charlie Tuttle i Minutemen. For Disney spillede han Ryan Dean i filmen Girl vs. Monster. Han havde en tilbagevendende rolle som Beau Landry i Good Luck Charlie.

Hvad laver Luke Benward nu?

Luke Benward spillede Will

Fem år senere er Luke blevet til at spille en del. Skuespilleren, som du måske også genkender fra sin rolle på Good Luck Charlie, fortsatte med at spille Dillon i Freeform-tv-showet Ravenswood Plus, han var endda med i et par afsnit af Girl Meets World og Still The King.

Hvornår var Luke Benward Good Luck Charlie?

Good Luck Charlie

I sæson fire af denne Disney Channel-serie fik Luke sin debut som karakteren Beau Landry. Han spillede kortvarigt rollen som Teddy Duncans (spillet af Bridgit Mendler) kæreste, men forlod serien efter seks afsnit.

Derede Olivia Holt og Luke Benward?

Olivia Holt og Luke Benward: Det søde par mødtes oprindeligt på DCOM Girl vs. Monster. De startede deres yndige forhold i 2012, men brød op i 2014.

Anbefalede: