Logo da.boatexistence.com

Hvad er en eksekverbar fil?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en eksekverbar fil?
Hvad er en eksekverbar fil?

Video: Hvad er en eksekverbar fil?

Video: Hvad er en eksekverbar fil?
Video: What's inside a .EXE File? 2024, Kan
Anonim

I databehandling får eksekverbar kode, en eksekverbar fil eller et eksekverbart program, nogle gange blot omt alt som en eksekverbar eller binær, en computer "til at udføre angivne opgaver i henhold til kodede instruktioner", i modsætning til en datafil der skal tolkes af et program for at være meningsfuldt.

Hvad menes med eksekverbar fil?

En eksekverbar fil er en fil, der indeholder et program - det vil sige en bestemt type fil, der er i stand til at blive eksekveret eller køre som et program på computeren. I et diskoperativsystem eller et Windows-operativsystem har en eksekverbar fil norm alt filtypenavnet. bat,.com eller.exe.

Hvad er et eksempel på en eksekverbar fil?

En programfil, der kan køres af en computer eller enhed. En eksekverbar fil indeholder et sæt instruktioner, som din enhed fortolker og kører, når du åbner filen. For eksempel, når du åbner den eksekverbare Microsoft Word-fil, starter den Microsoft Word-applikationen

Hvad bruges en EXE-fil til?

.exe-filtypen er en forkortelse for "eksekverbar". Disse filer bruges mest på Windows®-computere til at installere eller køre softwareapplikationer.

Er en eksekverbar fil dårlig?

En.exe fil er potentielt farlig, fordi det er et program, der kan gøre alt (inden for grænserne af Windows' brugerkontokontrolfunktion). … Med det i tankerne er det vigtigt at vide, hvilke typer filer der kan indeholde kode, scripts og andre potentielt farlige ting.

Anbefalede: