Logo da.boatexistence.com

Var antimalware-tjenesten eksekverbar?

Indholdsfortegnelse:

Var antimalware-tjenesten eksekverbar?
Var antimalware-tjenesten eksekverbar?

Video: Var antimalware-tjenesten eksekverbar?

Video: Var antimalware-tjenesten eksekverbar?
Video: [Solved] Antimalware Service Executable High Disk Usage Windows 10 (2023) 2024, Kan
Anonim

Antimalware-tjenestens eksekverbare proces er Microsoft Defender's baggrundstjeneste, og den forbliver altid kørende i baggrunden. … Mens processen hedder Antimalware Service Executable på fanen Processer i Task Manager, er dens filnavn MsMpEng.exe, og du vil se dette på fanen Detaljer.

Kan jeg slette antimalware-tjenestens eksekverbare fil?

Så længe antimalware-tjenestens eksekverbare proces ikke kører hårdt hele tiden, det er okay at lade det være aktiveret Men hvis du har problemer med konstant ressourceforbrug, vil du måske deaktivere den. Det er helt okay at deaktivere processen og endda Microsoft Defender.

Hvad er antimalware-tjenester eksekverbare?

Antimalware Service Executable er en af de baggrundstjenester i Windows Defender Det er også kendt som MsMpEng.exe, du kan finde dette på fanen Detaljer i din Task Manager. Antimalware Service Executable kører for at scanne malware og spyware, når du får adgang til dem.

Kan jeg planlægge eksekverbar antimalware-tjeneste?

Ret 1: Skift Windows Defender's planlægningsindstillinger

For de fleste mennesker sker det høje hukommelsesforbrug forårsaget af Antimalware Service Executable, når Windows Defender kører en fuld scanningVi kan afhjælpe dette ved at planlægge scanningerne til at finde sted på et tidspunkt, hvor du er mindre tilbøjelig til at mærke, at din CPU bliver drænet.

Hvordan stopper jeg eksekverbar antimalware-tjeneste i at bruge så meget CPU?

Hvordan stopper jeg eksekverbar antimalware-tjeneste i at bruge høj hukommelse, CPU, diskforbrug? Gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Virus- og trusselsbeskyttelse > Virus- og trusselsbeskyttelsesindstillinger og deaktiver re altidsbeskyttelseDen vil automatisk aktivere den, når den ikke finder nogen AntiVirus-software installeret på din pc.

Anbefalede: