Logo da.boatexistence.com

Kan jeg afslutte eksekverbar antimalware-tjeneste?

Indholdsfortegnelse:

Kan jeg afslutte eksekverbar antimalware-tjeneste?
Kan jeg afslutte eksekverbar antimalware-tjeneste?

Video: Kan jeg afslutte eksekverbar antimalware-tjeneste?

Video: Kan jeg afslutte eksekverbar antimalware-tjeneste?
Video: [Solved] Antimalware Service Executable High Disk Usage Windows 10 (2023) 2024, Kan
Anonim

Så længe antimalware-tjenestens eksekverbare proces ikke kører hårdt hele tiden, det er okay at lade det være aktiveret Men hvis du har problemer med konstant ressourceforbrug, vil du måske deaktivere den. Det er helt okay at deaktivere processen og endda Microsoft Defender.

Kan jeg slette antimalware-tjenestens eksekverbare fil?

AntiMalware Service Executible er din antivirusbeskyttelse. Hvis du vil stoppe det, skal du installere et andet antivirusprogram. med Windows, og du kan ikke fjerne programmet fra Windows.

Hvordan stopper jeg eksekverbar antimalware-tjeneste i at bruge hukommelse?

Hvordan stopper jeg eksekverbar antimalware-tjeneste i at bruge høj hukommelse, CPU, diskforbrug? Gå til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Virus- og trusselsbeskyttelse > Virus- og trusselsbeskyttelsesindstillinger og deaktiver re altidsbeskyttelseDen vil automatisk aktivere den, når den ikke finder nogen AntiVirus-software installeret på din pc.

Skal en eksekverbar antimalware-tjeneste køre hele tiden?

Så længe du bruger Windows og har Microsoft Defender aktiveret, er det norm alt, at det kører. Hvis du virkelig er bekymret, kan du altid køre en scanning med et andet antivirusprogram for at bekræfte, at der ikke kører noget skadeligt på din pc.

Hvorfor er antimalware-tjenesten eksekverbar ved at bruge så meget?

For de fleste mennesker sker det høje hukommelsesforbrug forårsaget af Antimalware Service Executable typisk når Windows Defender kører en fuld scanning Vi kan afhjælpe dette ved at planlægge scanningerne til at finde sted kl. et tidspunkt, hvor du er mindre tilbøjelig til at mærke drænet på din CPU. Optimer hele scanningsplanen.

Anbefalede: