Logo da.boatexistence.com

Hvad er en diagramlineal?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en diagramlineal?
Hvad er en diagramlineal?

Video: Hvad er en diagramlineal?

Video: Hvad er en diagramlineal?
Video: Векторы, что это такое? | Сущность Линейной Алгебры 2024, Kan
Anonim

"Din kortlineal er planeten, der styrer dit ascendant eller stigende tegn" (Du kan bruge en fødselskortgenerator til at finde ud af denne placering, hvis du ikke ved hvad det er det allerede.) … Din kortlineal informerer om det første indtryk. Det relaterer sig til bestemte egenskaber, personlighedstræk og adfærd. "

Hvordan finder du ud af din søkortlineal?

Når vi kender vores stigende tegn og dets regerende planet, skal vi se til huset, hvor planeten bor, og tegnet, den optager Hvis du f.eks. tegnet er Skytten, se og se hvilket hus og tegn Jupiter, alias Skyttens herskende planet, er placeret. Det er din søkortlineal.

Hvorfor betyder din kortlineal noget?

Kortlinealen angiver et centr alt tema i vores liv og er forskellig fra person til person. Når vi har fastslået vores stigende tegn og dets planet, ser vi på huset, som planeten indtager, såvel som tegnet den er i, og voila!

Hvad styres Vægten af?

Vægten er besat af symmetri og stræber efter at skabe ligevægt på alle områder af livet. Disse lufttegn er dyrekredsens æstetikker: Regeret af Venus, planeten, der styrer kærlighed, skønhed og penge, elsker Vægtene høj kunst, intellektualisme og connoisseurship.

Hvad betyder det, hvis din søkortlineal er Venus?

Hvis du tilfældigvis bliver styret af Venus, så heldig dig, fordi det i bund og grund betyder, at du er umulig at modstå. I astrologi er Venus planeten for kærlighed, romantik, venskab, skønhed, kunst, penge og forførelse. I dit fødselshoroskop beskriver Venus alt lige fra din personlige stil til dit kærlighedssprog.

Anbefalede: