Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt modsatte dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt modsatte dag?
Hvem opfandt modsatte dag?

Video: Hvem opfandt modsatte dag?

Video: Hvem opfandt modsatte dag?
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2024, Kan
Anonim

Den tidligste henvisning til Opposite Day dateres tilbage til 1920'erne, hvor præsident Calvin Coolidge afgav en erklæring om, at han ikke ønskede at stille op til valget.

Er den modsatte dag rigtig?

Opposite Day, også kendt som National Opposite Day, fejres den 25. januar i USA. Denne dag begyndte som en børneleg, men alle kan deltage på Modsat Dag ved at sige det modsatte af, hvad du egentlig mener, eller ved at gøre tingene den forkerte vej rundt.

Hvad er den nationale modsatte dag?

National Opposite Day holdes årligt den 25. januar … National Opposite Day, en uofficiel helligdag, er en dag, hvor man kan have det sjovt hele dagen lang og sige præcis det modsatte af, hvad du egentlig mener. Denne dag glæder børnene over alt. Det er også en god dag for voksne at lege med og bryde ud af vinterbluesen.

Hvad er reglerne for Opposite Day?

Den ene regel for Opposite Day er, at alt skal gøres på den modsatte måde, som du gør på en normal dag, hvilket betyder, at du kan fejre højtiden ved at spise morgenmad kl. middag eller ved at tale baglæns. Du kan også tage dit tøj på baglæns, gå baglæns eller sige det modsatte af, hvad du egentlig mener.

Hvad er meningen med den modsatte dag?

Opposite Day er et spil, der norm alt spilles af børn. Man kan erklære, at i dag er den modsatte dag (nogle gange med tilbagevirkende kraft) for at indikere noget, der vil blive sagt, eller lige er blevet sagt, skal forstås modsat dets oprindelige betydning (svarende til praksis med krydsede fingre for automatisk at annullere løfter).

Anbefalede: