Logo da.boatexistence.com

Hvem er carolyne kangongo?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er carolyne kangongo?
Hvem er carolyne kangongo?

Video: Hvem er carolyne kangongo?

Video: Hvem er carolyne kangongo?
Video: Hvem er Caroline fra Buzz Tjek? 2024, Juli
Anonim

Kangogo blev fundet livløs i en blodpøl i hendes forældres hjem i Nyawa, Elgeyo Marakwet County, med en Ceska-pistol i højre hånd. Hun er anklaget for at have dræbt politiet konstabel John Ogweno i Nakuru og senere Peter Ndwiga på et hotel i Juja.

Hvem er Caroline kagogo?

Flygtende politibetjent Caroline Kangogo er blevet fundet død. … Kangogo var en hovedmistænkt for mordet på to mænd - John Ogweno, en politibetjent og Peter Ndwiga, en forretningsmand i Juja.

Hvor er Caroline Kangogo i dag?

Postmortem undersøgelse af liget af den afdøde politibetjent Caroline Kangogo er i øjeblikket i gang på Moi Teaching and Referral Hospital Mortuary i Eldoret.

Hvordan blev kangogo begravet?

Kangogo blev begravet i en hvid kjole, som hun havde bedt om i et udkast til besked fundet i hendes telefon, som hun menes at have skrevet før sin død. Ifølge beskeden havde hun også bedt om at blive kremeret – et ønske som hendes familie ikke opfyldte, og i stedet begravet hende på hendes far Barnaba Kangogos gård.

Hvem er far til Caroline kangogo?

Caroline Kangogos far, Corporal Barnaba Kibor, har fastholdt, at hans datter begik selvmord i strid med den almindelige opfattelse.

Anbefalede: