Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster tiu-appen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster tiu-appen?
Hvor meget koster tiu-appen?

Video: Hvor meget koster tiu-appen?

Video: Hvor meget koster tiu-appen?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Kan
Anonim

Hvor meget koster Tone It Up-appen? Lige nu tilbyder de automatisk fornyelse af abonnementsmuligheder på $12,99/måned og $83,99/år. Jeg synes, det er en stor værdi, fordi de har et enormt bibliotek af videoer, så du vil bestemt ikke kede dig.

Er TIU-appen gratis?

TIU fitness-appen er en af de bedste træningsapps til kvinder! Vi er alle sammen om det her, og vi kan ikke vente med at heppe på dig! Din Tone It Up app er gratis at downloade og få adgang til Alle nye kunder er velkomne til en gratis prøveperiode på én gang til køb af premium-abonnement i appen.

Hvor meget koster ME-appen?

Bemærk, at når den gratis prøveperiode slutter, abonnerer du automatisk på et 6-måneders abonnement til en pris af 6,99 USD/måned. Appen vil derefter bede dig om at udføre Touch ID-genkendelsesritualet, som for at forsegle din forpligtelse til dine nyligt fastsatte sundheds- og fitnessmål.

Hvad er gratis på Tone It Up-appen?

De gratis funktioner er The Daily Toning Moves (virkelig gode træningspas) og premium-funktionerne er Daily Toning Moves, Studio Tone it Up-timerne og On-Demand-træning. Du kan også prøve abonnementet på 12,99 USD i en prøveperiode, hvis du vil se forskellen.

Hvor meget koster Tone It Up app-abonnementet?

Du kan få adgang til Tone It Up 6:40-programmet gennem dit Tone It Up-app-abonnement, som kun koster $14,99/måned Vi tilbyder også et årligt abonnement ~ det kommer til kun 27 cents om dagen! Dit app-abonnement leverer alt, hvad du behøver for at føle dig i form, udstråle selvtillid og nå dine mål.

Anbefalede: