Hvordan er tustin ca?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er tustin ca?
Hvordan er tustin ca?

Video: Hvordan er tustin ca?

Video: Hvordan er tustin ca?
Video: How to get Tushita Easy in Blox Fruits! *STEP BY STEP* 2024, September
Anonim

Tustin er en by beliggende i Orange County, Californien, i Los Angeles storbyområde. I 2020 havde Tustin en befolkning på 80.276. Byen ligger ved siden af amtssædet, Santa Ana, og inkluderer ikke North Tustin.

Er Tustin CA sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Tustin er 1 ud af 35. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Tustin ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Californien har Tustin en kriminalitetsrate, der er højere end 79 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Tustin California et godt sted at bo?

Tustin er i Orange County og er et af de bedste steder at bo i Californien. At bo i Tustin tilbyder beboerne en byforstadsblanding, og de fleste beboere lejer deres hjem. I Tustin er der en masse restauranter, kaffebarer og parker. … De offentlige skoler i Tustin er højt vurderede.

Er Tustin CA dyrt at leve?

Tustin er rangeret 10 ud af 273 byer i hele USA med hensyn til leveomkostninger. leveomkostningerne i Tustin er 148,5 % af landsgennemsnittet.

Hvordan er det at bo i North Tustin?

At bo i det nordlige Tustin tilbyder beboerne en landlig følelse, og de fleste beboere ejer deres hjem. I North Tustin er der en masse restauranter, kaffebarer og parker. Mange pensionister bor i det nordlige Tustin, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i North Tustin er højt vurderede.

Anbefalede: