Logo da.boatexistence.com

Vil poulter eustace scrubbe?

Indholdsfortegnelse:

Vil poulter eustace scrubbe?
Vil poulter eustace scrubbe?

Video: Vil poulter eustace scrubbe?

Video: Vil poulter eustace scrubbe?
Video: Narnia The Voyage of the Dawn Treader Eustace being Eustace for 5 minutes 2024, Kan
Anonim

William Jack Poulter er en engelsk skuespiller. Han opnåede først anerkendelse for sin rolle som Eustace Scrubb i fantasy-eventyrfilmen The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Hvad sker der med Eustace Scrubb?

I mellemtiden resulterer en jernbaneulykke i England i døden af Eustace og Jill, sammen med Lucy, Edmund og Peter, samt Polly og Digory. De befinder sig i Aslans land, klædt ud som kongelige. De ser alle på, mens Aslan bringer Narnias verden til en ende.

Hvem spillede Eustace Scrubb?

William Jack Poulter (født 28. januar 1993) er en engelsk skuespiller. Han opnåede først anerkendelse for sin rolle som Eustace Scrubb i fantasy-eventyrfilmen The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010).

Vender Eustace nogensinde tilbage til Narnia?

Under kong Tirians regeringstid, den sidste konge af Narnia, vendte Eustace tilbage til Narnia for tredje og sidste gang. … Da han forsvandt, blev gruppen enige om, at Eustace og Jill skulle vende tilbage, da de alene var de eneste, der ikke fik at vide af Aslan, at de ikke var for gamle til at vende tilbage til Narnia.

Hvorfor blev Narnia aflyst?

I 2011 udløb Walden Medias kontrakt om seriens filmrettigheder i 2011. I 2013 erhvervede The Mark Gordon Company disse rettigheder og indgik en aftale med C. S. … Som et resultat ville Narnia-film ikke fortsætte, Silver Chair-filmen er tilsyneladende blevet aflyst i stedet have en tv-tilpasning

Anbefalede: