Logo da.boatexistence.com

Er korg fra Vanaheim?

Indholdsfortegnelse:

Er korg fra Vanaheim?
Er korg fra Vanaheim?

Video: Er korg fra Vanaheim?

Video: Er korg fra Vanaheim?
Video: Nord Stage 3 Синтезатор Вертолет Discovery | Учебник и обучение 2024, Kan
Anonim

Mens dette væsen er unavngivet i filmen, identificeres han som Korg af instruktøren Alan Taylor i lydkommentaren: … Og Vanaheim, selvfølgelig, er, hvad denne verden er og se rockmonsteret, Korg, som fans måske kender. Men denne karakter er også kendt som en stenmand fra Saturn.

Er Korg i Thor The Dark World?

Korg vandt fans over, da han optrådte i Thor: Ragnarok, men det var ikke hans første optræden i MCU, da he's in Thor: The Dark World … Men, hans anden film, Thor: The Dark World, anses for at være blandt de svageste film i MCU på grund af dens historie, tempo og skurk.

Hvem kæmpede Thor i Vanaheim?

Slaget ved Vanaheim var en åben konfrontation mellem marauderne og de kombinerede styrker fra Asgardians og Vanir og det sidste slag i War of the Nine Realms.

Er Korg en stengigant?

Korg er et kæmpestort væsen, der bliver ven med Thor (Chris Hemsworth), når tordenguden er på planeten Sakaar og tvinges af stormesteren (Jeff Goldblum) til at deltag i en gladiatorlignende kamp og konfronter hans mester (som viser sig at være Hulken).

Hvilken race er Korg?

Korg er en del af Kronan-løbet set i Journey into Mystery 83. Efter hans nederlag i hænderne på Thor, da stenmændene forsøgte at invadere Jorden, blev Korg en fange af den røde konge på den fremmede planet Sakaar.

Anbefalede: