Logo da.boatexistence.com

Er fuzz townshend og tim shaw venner?

Indholdsfortegnelse:

Er fuzz townshend og tim shaw venner?
Er fuzz townshend og tim shaw venner?

Video: Er fuzz townshend og tim shaw venner?

Video: Er fuzz townshend og tim shaw venner?
Video: Tim and Fuzz are Back in the Workshop | Car S.O.S | National Geographic UK 2024, Kan
Anonim

Townshend har skrevet, at de to værter har meget forskellige personligheder, og derfor forventede mange mennesker ikke, at de ville komme sammen! Mens Townshend er en smule mere reserveret, er Shaw mere udadvendt og excentrisk. Men Townshend siger, at de har det godt, og at det er fantastisk at arbejde med hinanden.

Hvem betaler for bilrestaureringen på Car SOS?

Volvo P1800, vi lavede (til sæson 4), tog omkring 1200 mandetimer, så produktionsselskabet vil ikke lide mig for den. “Opsætningen af showet er ret enkel, og det giver rigtig god mening. Dybest set der er et produktionsselskab, der betaler for folk i værkstedet for at restaurere bilen.

Er Fuzz Townshend en rigtig mekaniker?

Fuzz Townshend blev født i juli 1964. Han er kendt for at præsentere tv-serien National Geographic Channel's Car SOS. Townshend er ambassadør for Carole Nash Classic Car Insurance og var tidligere redaktør af Practical Classics. Han er en mekaniker og motorjournalist, der har skrevet til Classic Car Weekly.

Hvem er den gamle fyr på bil SOS?

Fuzz Townshend er en klassisk bilrestauratør, mekaniker og direktør for værkstedet til restaurering af klassiske køretøjer, Townshend og Tassel Classics Ltd. Han er også biljournalist, tv-vært, trommeslager, musikproducer og sangskriver.

Hvor lang tid tager bil-SOS?

Showet er et 45-minutters program, der sendes på National Geographic Channel. Seeren kommer til at tage på rejsen med dem, mens de restaurerer folks biler over en tre-ugers periode. Bilens ejere aner ikke, at deres stolthed og glæder bliver taget væk for at blive genoprettet.

Anbefalede: