Logo da.boatexistence.com

Hvem er Betty og Veronica?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Betty og Veronica?
Hvem er Betty og Veronica?

Video: Hvem er Betty og Veronica?

Video: Hvem er Betty og Veronica?
Video: Riverdale 2x10 - Veronica finds out that Betty and Archie kissed 2024, Kan
Anonim

The Betty and Veronica Magazine udgives af Archie Comics og fremviser Archies veninder De evigt 17-årige Betty Cooper og Veronica Lodge danner sammen med Archie og Jughead Jones. kernen i denne langvarige serie rettet mod et ungt publikum.

Hvilken af dem er Betty og Veronica?

Betty optrådte første gang i Pep Comics 22, mens Veronica fik sin debut et par måneder senere, i Pep Comics 26, som en umiddelbar rival til Betty for Archies følelser. Sammen udgør parret den kvindelige del af den klassiske kærlighedstrekant, som er blevet en fast bestanddel af tegneserien siden 1942.

Er Veronica forelsket i Betty?

Det er bare i vores show, de er ikke romantisk involveret… De er sjælevenner på en vens måde. Vores show er ikke ment som fanfiction. Vi giver dem en forsmag på det, når de kysser, men det er alt, hvad det er.

Er Riverdale baseret på Betty og Veronica?

Serien har et ensemblebesætning baseret på karaktererne fra Archie Comics, med KJ Apa i rollen som Archie Andrews, Lili Reinhart som Betty Cooper, Camila Mendes som Veronica Lodge, og Cole Sprouse som Jughead Jones, seriens fortæller.

Gifter Archie sig med Betty eller Veronica i Riverdale?

I numre600–602 byder historien på et futuristisk indblik i Riverdale-teenageren Archie Andrews liv i årene efter hans studentereksamen, da Archie træffer sin ultimative beslutning om at gifte sig med Veronica Lodgei stedet for Betty Cooper.

Anbefalede: