Logo da.boatexistence.com

Hvordan afinstalleres apps på iphone?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan afinstalleres apps på iphone?
Hvordan afinstalleres apps på iphone?

Video: Hvordan afinstalleres apps på iphone?

Video: Hvordan afinstalleres apps på iphone?
Video: How To Unhide a App On iOS 14! (Add Back To Home Screen) 2024, Kan
Anonim

Hvis du trykker og holder på en app fra startskærmen, og apps begynder at jiggle : Tryk på Fjern-ikonet i øverste venstre hjørne af appen. …

Sådan sletter man en app

  1. Berør og hold appen.
  2. Tryk på Fjern app.
  3. Tryk på Slet app, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

Hvordan fjerner jeg helt en app fra min iPhone?

Fjern en app fra startskærmen: Tryk og hold appen på startskærmen, tryk på Fjern app, og tryk derefter på Fjern fra startskærmen for at beholde den i appbiblioteket, eller tryk på Slet app for at slette den fra iPhone. Slet en app fra appbiblioteket og startskærmen: Tryk og hold på appen i appbiblioteket, tryk på Slet app, og tryk derefter på Slet.

Hvordan afinstallerer jeg en app?

For at slette apps på Android kan du simpelthen trykke på og holde appen nede, og derefter trække den til "Afinstaller"-teksten øverst til højre på skærmen (ved siden af papirkurven) for atslet det. Bemærk: Du har også mulighed for at flytte apps ind i appskuffen på Android, hvis du ikke vil slette dem permanent.

Hvorfor kan jeg ikke afinstallere en app på min iPhone?

Aktiver begrænsninger for sletning af apps

Den almindelige årsag til, at apps ikke kan slettes, er begrænsningerne for sletning af apps er deaktiveret Aktiver begrænsninger for sletning af apps ved at følge tips under. Gå til "Indstillinger" > tryk på "Generelt" > Vælg "Begrænsninger". Indtast adgangskoden, der er indstillet til begrænsninger efter behov.

Kan jeg slette en app og geninstallere den?

Du kan afinstallere apps, som du har installeret på din telefon. Hvis du fjerner en app, du har bet alt for, kan du geninstallere den senere uden at købe den igen. Du kan også deaktivere systemapps, der fulgte med din telefon.

Anbefalede: