Logo da.boatexistence.com

Hvor er opskriftsbogen i minecraft?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er opskriftsbogen i minecraft?
Hvor er opskriftsbogen i minecraft?

Video: Hvor er opskriftsbogen i minecraft?

Video: Hvor er opskriftsbogen i minecraft?
Video: Сейф в убежище | Minecraft 2024, Kan
Anonim

Java Edition. Opskriftsbogen kan vises i inventory, crafting table crafting table Et crafting table er en hjælpeblok, der giver spilleren mulighed for at lave en række forskellige blokke og genstande. https://minecraft.fandom.com › wiki › Crafting_Table

Crafting Table - Minecraft Wiki

ovn, højovn og ryger. Spilleren skal indtaste GUI'en og trykke på videnbogsikonet; opskriftsbogen åbner derefter til venstre.

Hvordan laver man en opskriftsbog i Minecraft?

I håndværksmenuen bør du se et håndværksområde, der består af et 3x3 håndværksgitter. For at lave en bog skal du placere 3 papirer og 1 læder i 3x3 håndværksgitteret.

Hvordan åbner du håndværksopskrifter i Minecraft?

Hvis du endnu ikke har et håndværksbord, kan du åbne denne lille 2x2 håndværksmenu som følger:

  1. For Java Edition (PC/Mac), tryk på E-tasten for at åbne håndværksmenuen.
  2. For Pocket Edition (PE) trykker du på den tredobbelte prikkede knap til højre på hotbaren for at åbne håndværksmenuen.

Hvordan laver du en opskriftsbog i Minecraft Android?

Åbn Indstillinger, Video, og find derefter UI-profilindstillingerne i de avancerede videoindstillinger. Brug et håndværksbord eller en ovn for at få adgang til opskriftsbogen.

Hvordan flyver du i Minecraft?

Bare hurtigt dobbelttryk på springknappen - på en computer vil dette for eksempel være mellemrumstasten. Når du er flyvet, kan du trykke på og holde springknappen nede for at rejse dig og holde knappen nede for at falde. Du kan også holde sprintknappen nede i luften for at flyve hurtigere.

Anbefalede: