Logo da.boatexistence.com

Forlod Lucy Liu folkeskolen?

Indholdsfortegnelse:

Forlod Lucy Liu folkeskolen?
Forlod Lucy Liu folkeskolen?

Video: Forlod Lucy Liu folkeskolen?

Video: Forlod Lucy Liu folkeskolen?
Video: Sandra Bullock's Rare Photos & Little Known Shocking Facts 2024, Kan
Anonim

'Elementary'-stjernen Lucy Liu på Sherlock og Joan's Final Run, Saying Goodbye to the CBS Procedural, and What Comes Next.

Hvorfor blev grundskolen aflyst?

En af grundene til beslutningen om at afslutte showet menes at være relateret til det faktum, at kontrakterne for stjernerne Miller og Liu var ved at komme op … Mens de vendte tilbage til Holmes til hans rødder ville have været en passende finale, serien blev fornyet til en 13-episode syvende sæson.

Hvor længe var Lucy Liu på grundskolen?

Skuespillerinden, der er blevet instruktør og producer, afslutter sin seven-season optræden som Dr. Joan Watson på CBS-krimidramaet "Elementary" og spiller derefter i det nye streamingserien "Why Women Kill", som hun også skal instruere.

Samles Sherlock og Watson i folkeskolen?

De endte sammen som venner og familie og kære, bare ikke som kærester. Helt ærligt, fans burde nok bare være glade for, at de begge levede til slutningen af serien, og de fik virkelig lykkelige slutninger.

Hvor mange sæsoner var Lucy Liu i folkeskolen?

Vi skal sige farvel til Jonny Lee Millers Sherlock og Lucy Lius Joan efter syv sæsoner af Elementary. Den Robert Doherty-skabte CBS-serie tog sin sidste bue torsdag aften med et afsnit med passende titlen "Their Last Bow. "

Anbefalede: